понеделник, 12 септември 2011 г.

Brian May едва не се самоубива след смъртта на Freddie Mercury

 
Китаристът на Queen бил толкова отчаян от загубата на дългогодишния си приятел и колега, че обмислял самоубийство. Това разказва самият Брайън Мей пред Спенсър Брайт в Daily Mail.

 
 
"Бях в сериозна депресия. Имах усещането за празнота. Когато си в банда, която постоянно е на турне, оставяш семейството и приятелите си на заден план. Фокусираш се върху едно нещо - бандата. Когато всичко това приключи, се чувствах на ръба, чувствах се празен - групата беше моето семейство. Загубихме Фреди почти в същото време, когато загубих и баща си. Не исках да живея. Загубих се напълно. Трябваше да се изолирам от всичко, случващо се в живота ми. Но слава богу, мислите за самоубийство отминаха."

Меркюри споделил на Мей и на още няколко близки свои приятели, че е ХИВ позитивен. Всички са успели да запазят мълчание, за да уважат личното пространство на певеца.

"Може би се самозалъгвах", продължава Мей, "Всички се надявахме, че ще се открие лечение за тази болест. Но се съгласихме да помогнем на Фреди с каквото можем, за да направим живота му по-спокоен и уединен."

Прочетете целия материал тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Архив на блога

Последователи